wpef935d7c.png

 

  

Home

Van Pamelen Finance

Select language

 

wpfd4907c2.png
wp489911e8.jpg
wpaeaaf499.png
wpe5993112.png
wpffdc98af_0f.jpg
Hypotheken en financiële diensten

© Van Pamelen Finance 2011

wpbf426f9e.gif
wp62cf5dc5.gif

Over ons

Glenn van Pamelen, oprichter van Van Pamelen Finance is na zijn studie gaan werken bij onafhankelijke intermediairs en bij verschillende bankinstellingen. Hier heeft hij de mogelijkheid gehad om door middel van praktijkervaring en door het volgen van relevante opleidingen zijn kennis te optimaliseren.

 

Van Pamelen Finance is gespecialiseerd in het verkrijgen van hypothecaire leningen. De aankoop van een woning en de daarvoor benodigde hypothecaire lening is voor ons het startpunt. Samen met u werken wij een financieel plan uit dat aansluit op uw behoeftes en toekomstplannen.

 

Voordat wij een advies uitbrengen, inventariseren wij door middel van een informatieformulier de positie en de wensen die u heeft (Inventarisatie). Met behulp van een financieel analyseplan worden de verschillen en de kosten van hypothecaire leningen uitgewerkt (Analyse). Vervolgens maken wij u door middel van gerichte informatie wegwijs in de complexe materie van hypotheken en financial planning. Uiteraard staat uw persoonlijke voorkeur centraal (Advies). Wij zien het als onze taak om u op een zo duidelijk mogelijke wijze te adviseren, waarbij wij terdege rekening houden met toekomstige ontwikkelingen (Uitvoeringsfase). Wij begeleiden u niet alleen tot en met de ondertekening van de akte bij de notaris, maar houden onze relaties op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en wijzigingen op fiscaal gebied via periodieke nieuwsbrieven of via telefonisch contact (Beheerfase).

 

Met veel plezier en enthousiasme zijn wij u van dienst en wordt er gewerkt aan een langdurige relatie.